header videopr

Videoproducties

Voor ieder bedrijf of organisatie is het mogelijk om een geschikte video te maken. Of het nu een gaat om een bedrijfsfilm of een instructievideo. Wij kunnen het aan u leveren. Via video kunt u een groot publiek bereiken die de informatie die u wilt geven snel consumeren.


Onze werkwijze:
  • We komen graag een keer vrijblijvend langs op kantoor om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken. En brengen wij u een concurrerende offerte.
  • We stellen een script samen, en na goedkeuring beginnen we meteen met de voorbereidingen. Doorgaans zijn we hier een dag mee bezig.
  • Dit kan op kantoor of een externe locatie zijn. Normaliter neemt dit een of twee dagen inbeslag.
  • We monteren alle beelden samen tot een volledige video met een goed lopend verhaal. En om het nog even af te maken bewerken we het beeld en de audio tot perfectie.


Voordat je ons belt, zorg ervoor dat je een goed beeld hebt met wat je wilt vertellen met een video. Bekijk het eens vanuit het oogpunt van de klant. Wat vinden jouw klanten interessant en wat kun jij als bedrijf aan hun bieden.
En ga eens bij jezelf na hoe je naar video’s kijkt. Wat zorgt ervoor dat jij een video niet afkijkt. Is het puur interesse of misschien is het een slecht verhaal. Het kan ook zijn dat het te lang duurt. Dit kunnen ook allemaal redenen zijn voor je klant om te stoppen met kijken of zelfs helemaal niet te kijken.
Een simpel voorbeeld om ervoor te zorgen dat je klanten blijven kijken, is door in het begin van de video te beginnen met een probleem. En jullie als bedrijf daarvoor de perfecte oplossing kunnen vinden.
Een ander voorbeeld voor een productvideo is om een paar weken voordat het product gelanceerd wordt een kleine teaser te lanceren. Hierdoor raken je klanten geïnteresseerd en willen graag het volledige product ontdekken.

Een paar tips voor publicatie van uw video.

Wij maken video’s in alle vormen en maten. Dus al het nu gaat om een bedrijfsfilm, productvideo, promotievideo, instructievideo, bedrijfspresentatie, bepaalde video content, webvideo, livestream, dronevideo, video uit de lucht, wervingsvideo of welke video dan ook. Stakenborg Media kan het en staat voor u klaar!

Heb je ondertussen interesse gekregen in een van de mogelijkheden. Neem contact met ons op!
yticon      fbicon